КНМП "ЦПМСД №1" м. Кременчука

Комунальне некомерційне медичне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1" міста Кременчука

надає первинну медичну допомогу населенню міста Кременчука та Потоківського Старостинського округу (села Потоки, Мала Кохнівка, Придніпрянське, Соснівка).

Національний портал з імунізації  

Національний портал з імунізації було створено ГС “Коаліція за вакцинацію” завдяки підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Для прикладу було використано портали з імунізації, які вже давно та успішно функціонують в США та країнах Євроспільноти.

Провідний експерт Національного порталу імунізації – Федір Лапій, голова Національної технічної групи експертів з імунізації).

Основні завдання Порталу:

· сприяти підвищенню охоплення профілактичними щепленнями та запобіганню вакцинокерованим захворюванням завдяки поширенню публікацій та навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників;

· розширювати можливості спілкування щодо безпеки, ефективності та використання вакцин у широкій спільноті пацієнтів, батьків, медичних установ і державних установ охорони здоров’я.

Пропонуємо ознайомитися з матеріалами за посиланнями:

  • Сайт Національного порталу з імунізації https://vaccine.org.ua/
  • Федір Лапій. Відеопрезентація порталу з імунізації https://youtu.be/mHkD6goXaao
  • Відеогід Національним порталом з імунізації https://youtu.be/7c0-yfJNdW8
  • Презентація Національного порталу з імунізації https://drive.google.com/file/d/1vID88VdMxxCSU_8nnwLLE7YJzIxHI2Uz/view?usp=drive_link

Контактна інформація для зворотнього зв’язку щодо Національного порталу з імунізації:

з усіх питань щодо взаємодії з Національним порталом з імунізації можна звертатися до Ганни Лєснікової (тел: 095-446-1949; portal@vaccine.org.ua)