КНМП "ЦПМСД №1" м. Кременчука

Комунальне некомерційне медичне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1" міста Кременчука

надає первинну медичну допомогу населенню міста Кременчука та Потоківського Старостинського округу (села Потоки, Мала Кохнівка, Придніпрянське, Соснівка).

Проект «Універсально-прогресивна модель домашніх візитів»

🏥👩🏻‍⚕️Наш медичний заклад завжди йде в ногу з часом та шукає найефективніші способи підтримки майбутніх батьків та малюків. 

🌟З радістю анонсуємо впровадження нової універсально-прогресивної моделі патронажу вдома для вагітних та сімей з дітьми до 3-х років!

Ця нова модель є результатом глибокого аналізу 🧐 та врахування сучасних міжнародних ДОКАЗОВИХ 🤓 даних та рекомендацій ВООЗ та ЮНІСЕФ. 

👨‍👩‍👦 Ми прагнемо надати майбутнім батькам та їхнім малятам найкращий можливий догляд, забезпечуючи доступ до сучасних методів та підходів у сфері материнства та дитинства.

Наші патронажні відвідування – це більше, ніж просто медична підтримка💗. 

✅ Це можливість для кожної 🤰🏼вагітної жінки та 👨‍👩‍👦 сім’ї з дитиною до 3-х років, яка долучиться до нас, мати надійного друга у сфері медицини.

✅ Наша мета 💫 – навчити кожну маму бути підготовленою до пологів, надати необхідні поради щодо здорового харчування під час вагітності, а також допомогти з принципами ефективного грудного вигодовування та введення прикорму. 

💗Ми вважаємо, що кожна мама заслуговує на цю підтримку.

✅ Ми також готові відповісти на всі ваші питання щодо вакцинації дитини та надати консультації з питань виховання та догляду. 

✅ У разі потреби, ми можемо залучити лікарів-спеціалістів, щоб надати найкращу можливу допомогу вам та вашій сім’ї.

🏥👩🏻‍⚕️ Долучайтесь до нашої ініціативи та отримайте найкращу підтримку у важливому періоді вашого життя 🤰🏼👶🏼.

За детальною інформацією Ви можете звернутися до координатора проекту, Харченко Інни  Василівни,

☎️ 0507043166 або ☎️ 0675407387

та за адресою: 

📍місто Кременчук, вул. Академіка Маслова,13/9, кабінет 12.