КНМП "ЦПМСД №1" м. Кременчука

Комунальне некомерційне медичне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1" міста Кременчука

надає первинну медичну допомогу населенню міста Кременчука та Потоківського Старостинського округу (села Потоки, Мала Кохнівка, Придніпрянське, Соснівка).

🗓️Сьогодні “День фізкультурника” та “День Молоді” (як Української та і Міжнародної молоді). 🤗

Ну, розпочнемо з того, що день фізкультурника відмічається у другу суботу серпня, тому є мігруючим спортивним святом – цього року відмічають саме 12 серпня. 

Дане свято здорового способу життя бере свій початок з 80-х років XX ст., коли після проведення Олімпійських Ігор у москві було вирішено створити день подяки спортсменам за їхні старання та рекорди у спорті. 🤸‍♂️🤼🏋️‍♂️🚴🧗🤺.

 З тих самих часів, можливо навіть раніше – до прийняття цього свята, було сформоване гасло “В здоровому тілі – здоровий дух”💪🏻. 

Це гасло має актуальність і зараз.

Адже спорт, це ні тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури життя – це саме життя, рух вперед. 

Хоча, чесно кажучи, про таке свято, можливо мало хто згадає в сьогоденних реаліях. 

Думаю, наші спортсмени про нього знають, а чи відмідмічати ? 🤷🏻‍♂️ справа кожного індивідуальна ☺️😌.

Так що, з днем фізкультурника пані та панове…😀🎉…

І не забувайте займатись спортом як в родині так і особисто…, це допоможе Вам збільшити довготривалість життя та зблизить Вас з близькими людьми для досягнення спортивних звершень.

🤟😁 Також сьогодні відмічають Міжнародний день молоді. Дана дата була встановлена Генеральною Асамблеєю ООН 17.12.1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, що відбулась в Лісабоні 8-12 серпня 1998 року.

😲 Молодь складає 1/4 населення та світової робочої сили, на неї припадає половина безробітних. 

Ринки праці мають труднощі із забезпеченням молоді у праці та перспективи розвитку. 

☝️ Тому генеральний секретар ООН закликав міжнародне співтовариство визнати взаємозалежність поколінь і вирішувати проблеми різного віку спільно. 

🧏🏻‍♂️ Юність і молодість – це не виключно прекрасні періоди життя кожної людини, але й особливий стан душі. 

Це час пошуків, відкриттів та реалізації любих сподівань. 

Саме вони – школярі, студенти, молоді робітники, науковці, підприємці будуть визначати шляхи розвитку своєї країни. 

Турбота про молоде покоління – це важлива складова соціальної політики країни. 

😔 Нажаль в нашому сьогоденні це важко зробити, оскільки йде війна…високий відсоток тих молодих людей йдуть захищати нашу країну від зовнішнього ворога… втрачається молодь, яка може внести покращення, підняти свою країну на вищий щабель розвитку…

Тому тільки після перемоги над ворогом та залучення нашої молоді до відновлення України у всіх галузях, можна буде побачити відновлення як країни, так і нації в повному обсязі 🤟.